Verkopen

Uw wenst uw woning te VERKOPEN

Vakkennis
Voor u als verkoper is de juiste makelaar zeer belangrijk om tot een snel en correct resultaat te komen! Een realistische waardebepaling en voortdurend opvolging is cruciaal voor een geslaagde transactie. Wij volgen de marktevolutie op de voet en beschikken over een database aan referentiepunten om een correcte waardebepaling van uw eigendom te berekenen. Dit alles altijd in samenspraak met de u als verkoper.

U kan genieten van een gratis schatting en vrijblijvend advies bij de verkoop van uw eigendom. Niet alleen in Zuid-West-Vlaanderen, maar ook aan de belgische kust en over de grens vinden wij de koper van uw eigendom. U wordt individueel begeleid, wij zorgen voor een correcte en persoonlijke opvolging. Een jong dynamisch team met een ervaren wijsheid als achterban staat garant voor service.  Aarzel niet contact met ons op te nemen voor een afspraak in ons kantoor of bij u thuis, discretie verzekerd. GEEN resultaat = GEEN kosten

Volledige dossiersamenstelling
Werken met Immo Lietaer staat gelijk aan een samenwerking zonder onaangename verrassingen. Wij gebruiken de verkoopovereenkomsten goedgekeurd door de beroepsvereniging van vastgoedmakelaars en Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat.
Wij helpen en vragen voor u alle nodige documenten zoals EPC, elektriciteitsattest, conformiteitsattest, bodemattest, post-interventiedossier, brief syndicus, basisakte, eigendomstitel, enz...

Aantrekkelijke voorstelling
Immo Lietaer neemt professionele foto's van uw pand en maakt een gevatte, commerciële beschrijving van uw eigendom. Uw eigendom wordt geplaats op onze
eigen website (www.immolietaer.be), publicatie naar verschillende portaalwebsites, publiciteit in lokale en nationale dagbladen en kranten.

Persoonlijke opvolging
Uw persoonlijke vastgoedspecialist zoekt niet alleen intensief naar een nieuwe eigenaar voor uw woning maar volgt alle reacties op die zij krijgt van pontentiële kopers. Wij beschikken over de nodige software tools om alle bezoekers, opmerkingen en informatieaanvragen bij te houden en dit maandelijks aan u te bezorgen.

Service na verkoop
Overplaatsing tellerstanden ( water, gas, elektriciteit) wordt door ons geregeld, doorverwijzing naar vakmensen, verhuur enz.

Vraag een gratis schatting aan!