Kopen

Mijn eigen woning KOPEN

 

ONZE WERKWIJZE

Bij de aankoop van uw droomhuis in Zuid West-Vlaanderen komt heel wat kijken.
Maar geen nood, Immo Lietaer staat voor u klaar.
Meer concreet met deze stap-voor-stap aanpak:

Uw pand zoeken op onze website
Ons aanbod woningen kan u raadplegen op onze website. U kan dit met de verschillende zoekfuncties zoals zoeken op prijs, aantal slaapkamers, ligging enz. De panden worden geillustreerd met foto's en informatie. Wenst u meer informatie over het pand waar u interesse in heeft? Dat kan met een simpele muisklik op de button 'graag meer info'. Wij sturen u de gevraagde informatie door of één van onze specialisten neemt contact met u op.

Welkom in ons kantoor
U weet waaraan het huis van uw dromen moet voldoen rekening houdende met uw mogelijkheden. Samen kijken wij om uw plannen te realiseren. Een team van vakmensen staan voor u klaar om u te helpen. Kom vrijblijvend langs op kantoor wanneer het u best past of maak een afspraak met uw persoonlijke vastgoedspecialist. We overlopen de panden, het financiële zoals registratierechten of btw bij aankoop en maken afspraken om de woningen te bezichtigen.

De grote stap
Ja het is zover! Uw droomwoning is binnen handbereik. Samen met uw persoonlijke vastgoedspecialist bekijken we de prijs. Het is tijd om een bod te doen onder opschortende voorwaarden als het verkrijgen van een financiering of de verkoop van uw eigen woning.

Tijdens het hele verkoopproces staat IMMO LIETAER u met raad en daad bij.  Met hun talent en vakkennis onderhandelen zij om de allerbeste prijs voor u te bekomen. Een tevreden resultaat is verzekerd.
Uw vastgoedspecialist maakt uw dossier volledig klaar en kan u indien u dit wenst begeleiden tot bij de notaris.

Volgend op de ondertekening van het bod wordt de verkoopovereenkomst of compromis opgesteld. Naar wens kan deze worden nagelezen door de door u gekozen notaris . Daarin worden alle verplichtingen van beide partijen in detail vastgelegd.

Meestal betaalt de koper bij ondertekening van dit verkoopcontract 5% à 10% voorschot van de aankoopprijs. Dit voorschot wordt op een geblokkeerde ‘derdenrekening’ geplaatst in afwachting tot de opschortende voorwaarde ingevuld is. Uiteraard wordt de reeds betaalde som achteraf in mindering gebracht op de afgesproken aankoopprijs.  

Bij bestaande woningen vindt de notariële overdracht meestal binnen de 3 tot 4 maanden plaats. Daarna schrijft de notaris de akte in het register in en gefeliciteerd, ja, je bent de trotse eigenaar!

Je kan volop GENIETEN van deze prachtige aankoop.


Door onze correcte dienstverlening kan u wonen en genieten.